Kamala Luonto: Sunnuntailounas (signeerattuna)

18,90 

Uusimmat sunnuntaisarjakuvat yksissä kansissa!

Kamalan luonnon tuorein sunnuntaisarjakuva-albumi sopii hienosti lahjaksi tai piristämään omaa kirjahyllyä! Sunnuntaisarjat ovat normaaleja strippejä pidempiä, kokonaisen sivun mittaisia sarjakuvia. Ne ilmestyvät sanomalehdissä sunnuntaisin, jolloin lehdissä tarjoillaan usein isompi sarjakuvasivu, ja ovat saaneet siitä nimensä.

Sunnuntailounas jatkaa sunnuntaistrippien julkaisua siitä mihin ne edellisessä sunnuntaialbumissa Sunnuntaijengissä jäivät. Luvassa on siis 80 sivun verran sunnuntaisarjoja, joita ei ole aiemmin albumimuodossa julkaistu. Sunnuntailounaassa käydään syömässä ravintola Ketun kolossa, ihmetellään luontoa, ihastutaan, rakastutaan ja petytään, pohditaan huonoja elämäntapoja (ja toteutetaan niitä) sekä tietenkin mietitään mistä elämässä loppujen lopuksi on kyse!

Saat albumin halutessasi tekijöiden signeerauksilla. Jos haluat että albumi omistetaan jollekin tietylle henkilölle, ilmoita saajan nimi kassalla Tilauksen kommentit -kentässä. Kerro myös halutessasi minkä Kamalan luonnon eläinhahmon toivoisit piirrettävän signeerauksen yhteyteen. Jos et halua signeerausta lainkaan, kerro tämäkin kentässä. Jos kenttä jätetään tyhjäksi, albumiin tulee tekijöiden signeeraukset sattumanvaraisella eläinkuvalla.

Edellisen sunnuntaialbumin, Sunnuntaijengin, löydät täältä!

Varastossa

Kuvaus

​Tekijät Jarkko Vehniäinen ja Marja Lappalainen
Kustantaja Otava
Sivuja 80
Koko Korkeus 17,3 cm, leveys 24,6 cm
Kovakantinen kirja
Väritys 4-v
Kieli suomi
Julkaisuvuosi 2019

Painettu Suomessa!

Lisätiedot

Paino 0.4 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kamala Luonto: Sunnuntailounas (signeerattuna)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *