Ale!

Kamala Luonto: Sunnuntaijengi- ja Sunnuntaikävelyllä-albumit (signeerattuna)

29,80  20,00 

Jihuu! Kamalan luonnon sunnuntaisarjoja pakettihintaan!

Oletko jo lukenut Kamalan luonnon sunnuntaisarjakuvia? Ne ovat normaaleja strippejä pidempiä, sivun mittaisia sarjiksia, joissa hahmot pääsevät kunnolla oikeuksiinsa ja pidempi sarjakuvamuoto antaa kunnolla tilaa sekä kuvalliselle että tarinankerronnalle. Nyt uusin sunnuntaialbumi Sunnuntaijengi ja sitä edeltävä Sunnuntaikävelyllä tarjolla pakettihintaan 20 euroaSaat kirjat vieläpä halutessasi signeerattuna!

Sunnuntaikävelyllä ilmestyi vuonna 2016 ja on järjestyksessään toinen sunnuntaisarjakuva-albumi – ensimmäinen on loppuunmyyty! Sunnuntaijengi puolestaan ilmestyi kesäkuussa 2018 ja jatkaa sunnuntaisarjojen julkaisua ilmestymisjärjestyksessä siitä mihin ne edellisessä albumissa jäivät. Teemoina ovat Kamalan luonnon tyyliin muun muassa ystävyys, oman tilan hakeminen, patoutuneiden tunteiden käsittely, saalistaminen (tietysti) sekä ainainen kaverin kustannuksella pilailu! Sunnuntaijengissä on 80 sivua, Sunnuntaikävelyllä on 64-sivuinen.

Haluatko albumit signeerattuna? Kirjoita tilauksen Lisätiedot-kenttään kenelle haluat kirjat omistettavan (kumpikin kirja selkeästi erikseen) ja mahdollinen toive-eläin. Mikäli jätät kentän tyhjäksi, albumeihin tulee pelkkä tekijän signeeraus satunnaisella eläinhahmolla. Jos et halua kirjoja signeerattavan lainkaan, ilmoita sekin kommenttikentässä!

Varastossa

Kuvaus

Sunnuntaijengi

​Tekijät Jarkko Vehniäinen ja Marja Lappalainen
Kustantaja Otava
Sivuja 80
Koko Korkeus 17,3 cm, leveys 24,6 cm
Sidosasu Kovakantinen kirja
Väritys 4-v
Kieli suomi
Julkaisuvuosi 2018

Sunnuntaikävelyllä

​Tekijä Jarkko Vehniäinen
Kustantaja Arktinen Banaani
Sivuja 64
Koko Korkeus 15,5 cm, leveys 21,5 cm
Sidosasu Kovakantinen kirja
Väritys 4-v
Kieli suomi
Julkaisuvuosi 2016

Lisätiedot

Paino 0.51 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kamala Luonto: Sunnuntaijengi- ja Sunnuntaikävelyllä-albumit (signeerattuna)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *