Ale!

Kamala Luonto: Juhlakirja (signeerattuna)

15,90  13,90 

Kamalan luonnon ensijulkaisusta on 10 vuotta – on juhlan aika!

Kamalaa luontoa on julkaistu kaikelle kansalle jo 10 vuoden ajan. Sen kunniaksi on tehty tämä 80-sivuinen Juhlakirja, joka sisältää aiemmin albumimuodossa julkaisemattomia strippejä sekä mielenkiintoista tietoa sarjakuvan taustoista. Kirja alkaa tuhdilla tietopaketilla Kamalan luonnon synnystä, sarjan vaiheista matkalla menestykseen, tekijöiden ajatuksia elämästä ja sarjakuvan teosta sekä piirroksia, luonnoksia ja kuvituksia vuosien varrelta. Osaa niistä ei ole aiemmin julkaistu missään. Kirja kertoo myös vaihe vaiheelta miten sarjakuvastripit syntyvät!

Tämän lisäksi Juhlakirjassa on huimat 64 sivua strippejä, joita ei ole aiemmin albumeihin koottu. Teoksen on kustantanut Otava ja se jatkaa aiempien albumien sarjaa, jossa stripit julkaistaan ilmestymisjärjestyksessä.

Huom! Jos haluat, että tilaamasi kirja omistetaan jollekin tietylle henkilölle, niin kirjoitathan kassalla Tilauksen kommentit -kenttään kirjan saajan nimen ja kuvatoiveen. Jos et halua kirjaa signeerattavan lainkaan, ilmoita myös siitä tässä kentässä. Jos kenttä jätetään tyhjäksi, albumiin tulee pelkät tekijöiden signeeraukset sattumanvaraisella eläinhahmolla.

Kts. myös edellinen julkaisu, sunnuntaisarjakuva-albumi Sunnuntaijengi!

 

Varastossa

Kuvaus

​Tekijät Jarkko Vehniäinen ja Marja Lappalainen
Kustantaja Otava
Sivuja 80
Koko Albumi, 215 x 257 mm
Sidosasu Kovakantinen kirja
Väritys 4-v
Kieli suomi
Julkaisuvuosi 2018
ISBN978-951-1-32579-6

Painettu Suomessa!

Lisätiedot

Paino 0.4 kg
Signeeraus

Kirjoita signeeraustoive

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kamala Luonto: Juhlakirja (signeerattuna)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *