Ale!

Kamala Luonto: Eläimen tarkoitus (signeerattuna)

14,90  12,90 

Tarjous: uusin Kamala luonto -albumi omistuskirjoituksella nyt 12,90!

Eläimen tarkoitus on tuorein Kamala luonto -albumi, joka sisältää 64 sivun verran aiemmin albumimuodossa julkaisemattomia strippejä. Teoksen on kustantanut Otava ja se jatkaa aiempien albumien sarjaa, jossa stripit julkaistaan ilmestymisjärjestyksessä. Eläimen tarkoituksessa tutut hahmot ilves, kärppä, kettu, hirvi ja kumppanit jatkavat omaperäisten viisauksiensa jakelua ja elämän kiemuroiden pohdintaa.

Jatkuvasti suosiotaan kasvattava Kamala luonto on tuttu muun muassa Helsingin Sanomista, Metro-lehdestä, Ilta-Sanomista, Aamulehdestä ja Keskisuomalaisesta. Eläimen tarkoitus on kaikkiaan kuudestoista Kamala luonto -julkaisu, varsinaisista sanomalehtistrippialbumeista seitsemäs.

Katso myös edelliset isot albumit Kettujahti ja Vain eläimiä!

Huom! Jos haluat, että tilaamasi kirja omistetaan jollekin tietylle henkilölle, niin kirjoitathan tilauksen lisätiedot-kenttään kirjan saajan nimen ja kuvatoiveen. Jos et halua kirjaa signeerattavan lainkaan, ilmoita myös siitä tässä kentässä. Jos kenttä jätetään tyhjäksi, albumiin tulee pelkkä tekijän signeeraus sattumanvaraisella eläinhahmolla.

Varastossa

Kuvaus

​Tekijä Jarkko Vehniäinen
Kustantaja Otava
Sivuja 64
Koko Albumi
Sidosasu Kovakantinen kirja
Väritys 4-v
Kieli suomi
Julkaisuvuosi 2017
ISBN978-951-1-32038-8

Lisätiedot

Paino 0.4 kg
Signeeraus

Kirjoita signeeraustoive

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kamala Luonto: Eläimen tarkoitus (signeerattuna)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *